Blog

Providing Custom Solutions for your Business

Offshore Web Development and Website Design Solutions to businesses of all statures
 • 0

  debatter overlapper

  Posted by:

  ET, når den republikanske primære debat begynder en time i de canadiske lederes opgør. en vil være næsten umuligt at slå: metaforer.

  Amerikanske politicos har skure deres mentale bankerne til at producere analogier, der passende fange den forestående fænomen en debat med Donald Trump.

  Rattlesnake med en tandpine. Drunken racerkører. Bar værelse slagsmål. De sidste par dage har været fyldt med billedsprog til konkurrencen, hvor Trump vil være i centrum.

  Han vil holde en prime stedet i debatten Fox News, fordi han fører pack i tidlige meningsmålinger, canada goose outlet http://www.canadagooseparka.top som de alvorligste kloge hoveder insistere er meningsløse trods nogle viser ham med næsten dobbelt støtte for sin nærmeste rival.

  Virkeligheden stjerne fast ejendom milliardær har allerede bevist, at han har mestret en grundlæggende lektie af politik: holde forventninger lav, før du rammer scenen.

  Hvordan vil han gøre i den første større debat af sit liv? Måske godt, sagde han, eller måske forfærdeligt. På spørgsmålet om debatterne, fortalte han en pressekonference, at han har mindre erfaring end nogen på scenen.

  Disse fyre debattere hver nat af deres liv. Det er alt, de gør, er debat, sagde Trump.

  Jeg har aldrig diskuteret før. Jeg er ikke en debattør.

  At ansætte en mere standard pugilistic metafor for disse begivenheder, vil Trump holde den ren, eller vil han ramte under bæltestedet? I de sidste par uger har han gjort nar af John McCain for at have været en pow, offentligt udgivet en rival kandidats mobiltelefon nummer og kaldes en tidligere Texas guvernør dum.

  Han foreslog Rick Perry skal have til at tage en IQ test, inden de får på scenen.

  Han satte briller på, så folk vil synes, han er smart, sagde Trump sidste uge.

  En ting Trumps mål har til fælles er, at de har angrebet ham først.

  I sine bøger, Trump ofte billethajer værdien af ​​hævn. Han understregede i en weekend interview, at han sjældent slår først, men han slår hårdt tilbage.

  Jeg har altid tæller hullet, sagde han til NBC ‘s Meet The Press. Du er nødt til at imødegå punch. Men jeg er ikke ønsker at starte noget, det er helt sikkert. Jeg vil hellere diskutere problemerne.

  Hvilket rejser spørgsmålet om, hvordan de andre kandidater skal beskæftige sig med en løs kanon.

  En aide til Ohio guvernør John Kasich sammenlignet det at forberede en NASCAR løb med en beruset chauffør på sporet. En aide til Sen. Marco Rubio brugte mærkelig klapperslange analogi.

  Tidligere kandidat Newt Gingrich havde et andet forslag.

  Det kan være, at. Klokken 9 bliver Trump versus alle slagsmål, sagde han til Fox News.

  Og på nogle måder, du måske være lykkeligere ikke at være midt i en bar værelse, når slagsmål der foregår.

  Trump blev også at få rådgivning fra en søjle i den republikanske elite etablering. Strateg Karl Rove sagde, at han havde gjort et godt stykke arbejde nedtoner forventninger og bør bruge sin energi til at angribe problemstillinger ikke mennesker.

  Selv en af ​​debatten moderatorer har afvejet i med spekulationer om, hvad nærmer Trump kan tage statsmand eller showman?

  Nogle siger, ‘Bliv den statsmand. Vis, at du ikke er en reality show klovn, viser, at du er op for alvor at blive præsident, Fox News vært Chris Wallace sagde søndag.

  Categories : Uncategorized
  About The Author
  Aakash Budholia
  NCode Technologies, Inc. is one of the leading web design and development companies in India having immense experience in providing web and mobile app solutions.
  Comments
  No comments yet to be display

  Comments are closed.