Blog

Providing Custom Solutions for your Business

Offshore Web Development and Website Design Solutions to businesses of all statures
 • 0

  er kun vil hjælpe Hillary Clinton

  Posted by:

  indsats for at tage væk Ruslands VM.

  GOP s Game of Thrones er kun vil hjælpe Hillary: Hvis GOP contest bliver til en survival of the fittest konkurrence om at komme på debatten scenen, er der sandsynligvis kommer til at hjælpe Hillary Clinton. En, vil disse kandidater søge på Goose den konservative base, så meget som muligt. Og to, der har den intramuralt angreb sæsonen finder sted fra juni til april i stedet for den sædvanlige December til april vil forlænge den tid, vi vil se Republikanerne angribe hinanden i stedet for Obama eller Clinton.

  Hvorfor er så mange republikanere kører til formand? Hvad angår 2016 race, bliver tidligere New York guvernør George Pataki dag den nyeste GOP candidateto indtaste præsidentvalget race. Og nu ser det ud Ohio guvernør John Kasichis en sikker satsning for at komme ind, også. Så hvorfor er der så mange republikanere så mange som 18 (!!!) kører i 2016 løb? Her er to indlysende svar: 1) Det er en åben plads med historie på GOP side (kun én gang siden Truman har en fest afholdt til det hvide hus i mere end to perioder), og 2) Jeb Bush ikke skræmmende nogen. Men det er mere end det.Canada Goose Danmark http://www.dcanadagooseonline.top/ Et andet svar er Santorum Effect som 2012 viste sig, nogen har evnen til at være den sidste mand stående mod den endelige kandidat. Der er også Huckabee Effect en stærk præsident præstation kan vinde dig et tv kontrakt. Så er der dette faktum: Der er så mange politiske journalister, at næsten enhver kandidat kan få en form for dækning og finde ilt til at retfærdiggøre en eksistens. Og endelig, i Super PAC Era, alle tager det er for en politisk sukker daddy / momma til at holde dig i spillet.

  Jindal tager sigte på Paul: Er det muligt, at kriterierne for den første republikanske debat i august måned tager Top 10 fra de nationale meningsmålinger vil tvinge GOP kandidater til at begynde at kæmpe mod hinanden lidt tidligere end forventet? Bare se på, hvad der skete i går mellem Rand Paul og Bobby Jindal. Forsendelsen fromNBC Andrew Rafferty: Louisiana guvernør Bobby Jindal gik efter republikanske præsidentkandidat Rand Paul onsdag, frigive en erklæring siger Paul er uegnet til at være øverstkommanderende for at sige udenrigspolitiske høge i GOP førte til stigningen af ​​ISIS . Dette er et perfekt eksempel på, hvorfor senator Paul er uegnet til at være øverstkommanderende. Vi har mænd og kvinder i militæret, der er på området forsøger at bekæmpe ISIS lige nu, og senator Paul tager de svageste, mest liberale demokrat position, Jindal sagde i en erklæring. Mere: Paul chefstrateg Doug Stafford reagerede onsdag eftermiddag: Det ironiske Gov stedet er det, hvad der skete i går i Nebraska, som ophævede dødsstraffen i staten efter republikanske og demokratiske lovgivere tilsidesatte knapt GOP guvernørens veto. I den mest spændingsfyldt beslutning om at spille ud i Nebraska er et hus lovgivende i år, lovgivere stemte 30 19 at tilsidesætte guvernør Pete Ricketts ‘veto lovforslag 268. Uden en afstemning til overs, den overstyring erstattet dødelig indsprøjtning med livet i fængsel, Omaha verden Herald noter. Dette er en big deal for tre grunde. den ene, Nebraska bliver den første røde stat i landet til at ophæve dødsstraffen i 40 år (efter North Dakota gjorde det i 1973). To, det kommer efter mindst et nationalt meningsmåling (Pew) havde fundet et fald i støtte for dødsstraf. (Hvis du ikke tror, ​​at den offentlige mening på et socialt problem kan ændre sig i en fart, bare se på homoseksuelle ægteskab.) Og tre, det kommer i midt af en tværpolitisk indsats selv blandt DEM, og GOP 2016ers at revidere landets strafferetlige system.

  80′erne og 90′erne vs nu: Ja, bare sammenligne 1980′erne / 1990′erne med nu. Tilbage i 80′erne og 90′erne, blev samtalen vippes til tre strejker og du er ude, stive narkotika sanktioner, og dødsstraf. Bill Clinton, i virkeligheden, brugte sin støtte af dødsstraf for at bevise sin hårde på kriminalitet legitimationsoplysninger i 1992. Men nu? Vi ser en modreaktion til den tid. For alle de skel, som vi fremhæve om kulturelle forhold i dette land, som normalt bliver forstærket af partipolitiske medier, dette skift om kriminalitet og straf er endnu mere bemærkelsesværdig. Er der et enkelt øjeblik, der udløste denne ændring i den amerikanske psyke? Svært at finde en, men mellem DNA-test hæve tvivl om nogle overbevisninger, som udløste den første offentlige afhøring af dødsstraf (se Illinois og George Ryan) til det faktum, at forbrydelsen didn anledning, men faldt under den sidste recession, er der simpelthen en stor ændring i, hvordan samfundet ser disse spørgsmål. Og som for gennemførelsen af ​​dødsstraf, som flere anledning til tvivl om, hvorvidt dødelig indsprøjtning er human, og det er muligt vi er mindre end en generation væk fra dødsstraf bliver næsten forældet. Som vi bemærkede ovenfor, kulturelle skift om spørgsmål ske meget hurtigere i dag verden.

  Din Top 10/11 Republikanerne, pr en ny afstemning: Tale af meningsmålingerne, og at GOP debat kriterier, her er de 10 (eller 11, på grund af en uafgjort) Republikanerne, ifølge en ny national Quinnipiac afstemning:

  Jeb Bush 10%

  Ben Carson 10%

  Mike Huckabee 10%

  Marco Rubio 10%

  Scott Walker 10%

  Rand Paul 7%

  Ted Cruz 6%

  Donald Trump 5%

  Chris Christie 4%

  (Uafgjort) Carly Fiorina, John Kasich 2%

  Her er de folk, der ikke gør, at Top 10/11: Rick Santorum (som annoncerede sin præsidentvalg bud i går), Bobby Jindal (nævnt ovenfor), Rick Perry (som er indstillet til at annoncere i næste uge), Lindsey Graham (som også annoncerer i næste uge), og George Pataki (som bebuder i dag). I mellemtiden, den nationale Quinnipiac meningsmåling viser også Hillary førende GOP konkurrence: Hillary 46%, Paul 42%; Hillary 45%, Rubio 41%; Hillary 47%, Bush 37%; Hillary 46%, Walker 38%.

  Vær forsigtig med, hvad du ønsker, Carly Fiorina udgave: I South Carolina i går, Carly Fiorina kæmper for at være i denne Top 10/11 trolled Hillary Clinton ved at holde en pressekonference lige udenfor, hvor Clinton var på den samme dag. Men vær forsigtig med at få, hvad du ønsker. The New York Times: I modsætning til fru Clinton, [Fiorina] spidst forsikrede reportere, at hun ville tage deres spørgsmål Og hun sagde, for eksempel, at hun ikke fortryder vises på én Clinton Global Initiative begivenhed selv, på trods af kontroverser nylig. i forhold til udenlandske donationer til Clinton Foundation. Sidste år havde vi ikke kender alle de ting, som vi nu kender Clinton Foundation, Ms Fiorina sagt. Ville hun gå tilbage? Nå, det var et hypotetisk, sagde hun . Mit gæt er, at de ikke vil invitere mig igen. Men Ms Fiorina voksede hurtigt discomfited når spørgsmålene syntes at behandle hende mere som en Heckler trække en stunt end som en formidabel kandidat gør en ellers markant kampagne stop. Hvad Fiorina gør, er godt for hende på kort sigt. Men husk: Det er de store ligaer.

  Santorums 2012 Iowa medarbejdere arbejder for andre republikanere: Her er en anden 2016 historie at læse: NBC Andrew Rafferty skriver, at ingen af ​​Santorum 2012 Iowa medarbejdere arbejder i øjeblikket for den kommende kampagne. To af de tre vigtigste arkitekter i hans succesfulde caucus slagplan Deputy Campaign Manager Jill Latham Ryan og Nick Ryan, der kørte pro Santorum super PAC nu arbejder for Mike Huckabee indsats for at tage væk Ruslands VM:. Endelig don gå glip af denne AP stykke: russiske præsident Vladimir Putin siger, at USA blander sig i FIFA anliggender i et forsøg på at tage 2018 VM væk fra sit land. embedsmænd for forbrydelser, som ikke involverer borgerne og ikke ske i USA. Og der nye numre på Clinton ærlig og troværdig opfattelse også.

  BUSH: Washington Post lyttede til hans bemærkninger til en Alabama GOP gruppe, hvor han sagde: Jeg tror en masse ledere i det offentlige liv eller håbefulde ledere får overvældet af her og nu, de ændrer deres synspunkter, fordi de prøver at spejle følelser af tiden. Og de får tabt.

  Fra AP: I løbet af sin overgang fra Florida guvernør til sandsynlige præsidentkandidat, Jeb Bush serveret på brædderne eller som rådgiver for mindst 15 virksomheder og almennyttige organisationer, en svimlende vifte af virksomhedernes forbindelser, der tjente ham millioner af dollars og lejlighedsvis hovedpine.

  CLINTON: Mere øjenbryn hæve ting om Clinton og deres finanser fra Politico. Sidney Blumenthal, en mangeårig fortrolige af Bill og Hillary Clinton, tjente omkring $ 10.000 om måneden som en fuld tid ansat i Clinton Foundation, mens han giver uopfordret efterretninger om Libyen for derefter udenrigsminister Hillary Clinton, ifølge flere kilder med kendskab til arrangement.

  Categories : Uncategorized
  About The Author
  Aakash Budholia
  NCode Technologies, Inc. is one of the leading web design and development companies in India having immense experience in providing web and mobile app solutions.
  Comments
  No comments yet to be display

  Comments are closed.